Vår returpolicy

Vi litar fullt och fast på vårt arbete och våra produkter. Därför erbjuder vi 100 % pengarna tillbaka-garanti på utrustning från Vasco.

return icon

Gratis returer

refund icon

Returpolicy

damaged icon

Återbetalningsvillkor

damaged icon

Invändningar mot produktens skick

Du har 14 dagar på dig att returnera produkten. Se till att meddela oss att du har för avsikt att returnera den inom denna tidsram. Du kan hitta ytterligare information i avsnittet "Returpolicy". När vi tagit emot din returanmälan skickar vi en kostnadsfri returetikett. Använd den när du skickar tillbaka enheten tillsammans med inköpsbeviset och ett returformulär.

Du kan returnera varorna inom 14 dagar efter det att du mottagit dem utan att uppge något skäl. För att utöva denna rättighet behöver du bara informera oss om att du vill returnera produkten. Du kan göra det på det sätt som passar dig bäst, t.ex. med e-post eller vanlig post. Du kan använda det returformulär som vi har förberett.

Vi återbetalar dina pengar senast 14 dagar från den dag då vi mottagit ditt meddelande om att du vill returnera varorna. Observera dock att vi kan hålla inne med återbetalningen tills varorna levererats till oss. Återbetalningen görs med det ursprungliga betalningssättet.

När du returnerar en enhet måste du se till att packa den väl så att den skyddas mot eventuella skador under transporten. Tänk också på att skicket på den returnerade produkten ska vara detsamma som när den levererades till dig. Var särskilt aktsam när du testar enheten.

Du har rätt att returnera en vara utan att ange något skäl inom 14 dagar från det att du har mottagit den.

Informera oss om ditt beslut att häva avtalet. Vi rekommenderar att du skickar ett tydligt meddelande, t.ex. ett brev skickat med post eller e-post.

Vänligen kontakta vår kundsupport på kundtjanst@vasco-electronics.se och meddela oss att du vill returnera beställningen så guidar vi dig vidare. Du förses med en returetikett så att paketet kan skickas tillbaka till oss kostnadsfritt.