number one

Vad media säger om oss

CNN

Ny teknik ger snabb och direkt översättning av röst och text till över 100 språk.

Forbes

Vasco Electronics har utvecklat en enhet som kan översätta fraser, bildtext och tal på upp till 108 olika språk.

GQ

Den nya enheten som översätter bilder för att kommunicera med över 90% av världens befolkning.

Times

Intervju med Maciej Goralski, VD för Vasco Electronics: "Varför man ska köpa vår produkt? Av samma anledning som man köper en kamera istället för att nöja sig med en smartphone".

Times

7 unika julklappsidéer till honom. Ge honom en elegant present.

Times

Maciej Góralski tillverkar elektroniska röstöversättare som medger snabb kommunikation på hundra språk. Det är viktigt att göra människor till polyglotter.

Times

Med översättare från Polen: så utmanar Vasco Translator V4 Google Translator.

Times

Med översättningsmotorer får du en mycket precis och blixtsnabb översättning. Det tar bara 0,5 sekunder och träffsäkerheten är 96%.

Times

Vasco Translator V4 översätter både konversationer och bildtexter. I det här fallet använder vi den integrerade Sony-kameran för att ställa in rätt fokus och ta en bild av texten vi vill översätta.

Utmärkelser

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Talande översättningsapparat för att överbrygga språkbarriärer

Vi är specialiserade på att tillverka, utforma och distribuera översättningsapparater. Våra produkter hjälper människor från hela världen att närma sig varandra. Vi ser till att talarens mening förstås av den som lyssnar. Översätt språk med vår översättare och tala med över 90% av världens befolkning.

Med vårt erbjudande behöver du inte längre anlita en personlig tolk eller en översättare som kan flera språk. Med Vasco Translator kan du tala på 76 språk med en enkel knapptryckning. Att översätta språk har aldrig varit enklare.

Alla översättningsapparater

Du kan hitta användbara tillbehör som hjälper dig att använda översättaren. Se till att kommunikationen blir så enkel och smidig som möjligt.

Bland våra produkter hittar du powerbanks, laddningskit, fodral och mycket mer. Utnyttja vårt erbjudande och skaffa det du behöver.

Förstå din omgivning utomlands

Med Vascos översättningsapparater kan du läsa och förstå utländska tidningar, restaurangmenyer och informationstavlor. Allt tack vare en fotoöversättningsfunktion med stöd för 108 språk.

Åk utomlands och förstå språket omkring dig helt. Beställ din favoriträtt och läs om de lokala sevärdheterna på informationstavlan. Ta ett foto, översätt och känn dig trygg i ett främmande land.

Inga dolda kostnader

Vår prioritet är att ge dig en meningsfull och komplett lösning för översättning i realtid. Vår röstöversättare är klar att användas direkt när du packat upp den. Med andra ord – du behöver inte ladda ner eller installera något ytterligare programvara.

Våra produkter kommer också med ett integrerat SIM-kort som ger dig gratis internet för översättning i närmare 200 länder. Glöm internetkostnader när du reser utomlands. Bara koppla av och njut av resan!